Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft

Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft.

Telefon: +36/1 260-8584 E-mail:
1118 Budapest, Kelenhegyi út 49.

Megbízhatóság

A Schilling & Társai Kft. egyedi árajánlatot ad minden egyes épület esetében.

Mi nem csupán beárazzuk egységárakkal a költségvetést, hanem elméletben előre felépítve a házat, modellezve az építési folyamatot az összes lehetséges munkát, és ezek technológiáját átgondolva adunk vállalkozási árat, melyből az épület megvalósítható.
 
A sokéves kivitelezői munka során szerzett tapasztalattal elkerülhető, vagy minimálisra csökkenthető a sokszor oly bosszantó és pénztárcát nem kímélő pótmunkák sora.
 
Az elmúlt több mint 20 év során tudatosan fejlesztettük személyi állományunkat, eszközeinket, partneri kapcsolatainkat annak érdekében, hogy az egyre fokozottabb piaci elvárásoknak a lehető legjobban meg tudjunk felelni.
 
A fejlesztés során - a klasszikus vállalatépítési modell helyett - a hangsúlyt arra fektettük, hogy cégünk vezetőségének irányítása és szervezése mellett olyan magasfokú szakmai felkészültségű kivitelezői bázis jöjjön létre, mely az adott feladatot a leghatékonyabb és leggazdaságosabb formában tudja megvalósítani. Ezen folyamat eredménye, hogy cégünk a magasépítés és szakipar területén összességében többszáz fős társvállalkozói kivitelezői kört képvisel, mely vállalkozások ugyan jogilag önállóak, valójában kapacitásuk döntő hányadát cégünk generálkivitelezései, illetve fővállalkozásai kötik le. Ezen konstrukció - az általunk történő központi anyagbiztosítás mellett - egyrészt kedvező vállalkozási árszintet, másrészt nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé. Konkrét kivitelezői tevékenységünk az évek során - részben a megbízások jellegéből adódóan - komplex mérnöki szolgáltatásokkal bővült, mely a megrendelői igények közös megfogalmazásától a megvalósításig, valamennyi fázisra kiterjed - előtanulmányok, beruházási program, megvalósíthatósági terv, cash-flow, engedélyezési és kivitelezési tervek, költségvetések, lebonyolítás, szakértések, műszaki felülvizsgálatok, stb.
 
Az alvállalkozókkal és beszállítókkal kialakított több, mint tízéves kapcsolatunk során mindig a kölcsönös tisztelet és körültekintés volt a vezérelv mind a munka, mind pedig annak ellenértékének kiegyenlítése során. A kialakult jó viszony egyenes következménye a jó minőségű építési anyagok használata, és a minőségi munkavégzés.
 
Cégünk általános és teljeskörű építésszerelési felelősségbiztosítással rendelkezik.1118 Budapest, Kelenhegyi út 49.
Tel./Fax: +36/1 260-8584
E-mail:
Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft @ 2012
Minden jog fenntartva!

Weblapkészítés: Eco-Webdesign Kft.