Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft

Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft.

Telefon: +36/1 260-8584 E-mail:
1118 Budapest, Kelenhegyi út 49.

Magunkról

Tisztelt Leendő Partnerünk!

A Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft.  1991. februárjában, magyar természetes személyek által alapított cég. Célkitűzésünk, hogy az építőipar ágazatában teljeskörű szolgáltatással tudjunk Megrendelőink rendelkezésére állni.

Az elmúlt több mint 20 év során tudatosan fejlesztettük személyi állományunkat, eszközeinket, partneri kapcsolatainkat annak érdekében, hogy az egyre fokozottabb piaci elvárásoknak a lehető legjobban meg tudjunk felelni.

A fejlesztés során - a klasszikus vállalatépítési modell helyett - a hangsúlyt arra fektettük, hogy cégünk vezetőségének irányítása és szervezése mellett olyan magasfokú szakmai felkészültségű kivitelezői bázis jöjjön létre, mely az adott feladatot a leghatékonyabb és leggazdaságosabb formában tudja megvalósítani. Ezen folyamat eredménye, hogy cégünk a magasépítés és szakipar területén összességében többszáz fős társvállalkozói kivitelezői kört képvisel, mely vállalkozások ugyan jogilag önállóak, valójában kapacitásuk döntő hányadát cégünk generálkivitelezései, illetve fővállalkozásai kötik le. Ezen konstrukció - az általunk történő központi anyagbiztosítás mellett - egyrészt kedvező vállalkozási árszintet, másrészt nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé. Konkrét kivitelezői tevékenységünk az évek során - részben a megbízások jellegéből adódóan - komplex mérnöki szolgáltatásokkal bővült, mely a megrendelői igények közös megfogalmazásától a megvalósításig, valamennyi fázisra kiterjed - előtanulmányok, beruházási program, megvalósíthatósági terv, cash-flow, engedélyezési és kivitelezési tervek, költségvetések, lebonyolítás, szakértések, műszaki felülvizsgálatok, stb.

Az előzőekből következően személyi állományunk döntő részben szakirányú felső és középfokú végzettségű szakemberekből áll (létesítmény felelősök, építésvezetők, előkészítők stb.). Technikai felszereltségünk illetve eszközeink generál szerepünknek megfelelően egyrészt a felvonulási melléklétesítményeket (iroda-, öltöző- ill. raktárkonténerek, erőátviteli berendezések, építési gyorsfelvonók), homlokzati állványrendszert, másrészt a szokásos kisgépparkot jelentik. Valamennyi műszaki ill. gazdasági adminisztrációs tevékenységet számítógépes programok felhasználásával végezzük.

Az adott szakmák szerinti technikai ismertetés meghaladná ezen bemutatkozás terjedelmét, azonban általánosságban elmondható, hogy minden esetben törekszünk a korszerű építési-szerelési technológiák alkalmazására, a szavatolt, minősített anyagok és termékek beépítésére.
 

Jövőbeni kapcsolatunkban bízva,


 
Tisztelettel:   
Forján Mátyás  
ügyvezető igazgató1118 Budapest, Kelenhegyi út 49.
Tel./Fax: +36/1 260-8584
E-mail:
Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft @ 2012
Minden jog fenntartva!

Weblapkészítés: Eco-Webdesign Kft.